zondag 26 april 2009

Trends inspiratie koninginnedag 2009 !!!Hier heb je mijn eigen gekozen look die mij inspiratie geven op dit moment.Wanneer ik niet weet wat ik moet aantrekken dan maak ik zo'n collage en zo heb ik meer een idee naar welke style ik wil en welke look ik wil creƫren voor mezelf. Is heel handig om te doen als je het effe niet weet of gewoon mode gek ben net als ik :) Wat ik vooral zoek de basis van mijn outfit zijn dat ze comfortabel, stylish , vrouwelijk en vooral dat ik goed bij voelde bij wat ik draag...Tips!!! Zoek en je kledingkast en combinered de nieuwe intiem dat je koopt met wat je al hebt het scheelt heel veel ..!!!Trend inspiratie 1:

Deze hippie modern look vind ik super!

ik ben gek op tuniek je kan er zo veel mee doen. Bij deze mooie tuniek heb de lady gekozen om een riem als accesoir es te gebruiken en platte gladiators schoenen. Een grote tas met hele coole jaren 80 zonnebril. Wat niet kan missen bij deze look is de haarband.


Trend inspiratie 2:


Rock chick look I love It !

De bekende nep leer legging die we alleemaal kennen. Die kan je ook alle kanten mee. De geruite rode tuniek geeft een rock chick effect gecombineerd met die hoed maak het hellemaal af.
Trend inspiratie 3:

Jaren 80 look Dress Rocks!

Bij deze look zijn de accesoir es die het meer tot een jaren 80 look maak. Ik hou van jurken daarom vind ik deze look zo geweldig, het mooist vind ik de armbanden en de haarband dat is zoo jaren 80 maar ook super modern. De slipper vind ik top van gladiators style ze zijn hip op de moment en heel comfortabel.

Trend inspiratie 4:

Grote overhemd look Comfortabel!

In deze tijd overal waar je ga kom je ze tegen , de grote oversided shirts veel met printen of basic. Ze zijn makkelijk te combineren en ziteen heel lekker. Deze is een outfit die iedereen kan hebben daarom vind ik dat die hier ook moet staan. Een grote oversided shirt met een legging of skinny jeans, gladiator sandalen of enkelaars... je kan overal met deze look I loVe It.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

THANKS 4 THE COMMENT! I REALLY APPRECIATE YOU TAKE THE TIME TO READ MY POST! ENJOY YOUR DAY, LOVE!