dinsdag 5 mei 2009

INSPIRATIES 2009 ... Vitas


De hoed vind ik een hele leuk accessoires het geeft je een beetje dat rock chic gevoel en maak van een simpel outfit een bijzondere uitstralend. De hoed is echt een must have gevoel voor mij...love it !!!


Zwarte gelakte nagels , zul je veel zien omdat nu felle kleuren heel in zijn en ook zwart ofcourse ! Ik vind het persoonlijk een hele leuke kleur voor de nagels en ook voor de teennagels, het heeft iets sexy en mistereus.Yesssss, de gladiators met hoge hakken. Ik vind deze schoen de perfecte schoen, want het past bijna bij alle outfit. Ik heb ze nog niet maar wil ze zeker halen voor de zomer. Wat een schoen , het inspireert me zeker om de outfits samen te stellen die ik zo geweldig vind.

De fringe tas, Het heeft de style van de minnetonka's , het is apart en sexy. ik vind deze tas hellemaal super, past ook wel mooi bij de hippie look 'die ik geweldig vind'.


Het simpele witte shirt, Ja zo is het maar net. Ik was zelf niet op de hoogte van hoe mooi en stylish een simpele witte shirt je outfi kan maken. Het is ook een trend basic, bij de h&m heb je ze ook in oversized model echt leuk met een leuke legging eronder en hoge gladiator... je kan zo veel mee doen echt een inspiratie voor mij.


De hippie look haarband, overal komt je ze tegen nu, ze staan zo leuk vooraal als je van de hippie look van nu houd.


Glasses , Deze zichtbaar brillen zijn zo cool. Je krijgt zo de nerdy effect met een stylish outfit. Als je ervan houd zul je het begrijpen , want niet iedereen houd van deze style , ik dus wel :). Ze staan op mijn wish lijst dus ik ga ze binnenkort halen.


The boyfriend blazer, wat een blazer al niet kan doen. Het is me laatst opgevallen wat een leuke combinaties een blazer kan brengen. Ik ben hellemaal weg van, de meisje op de foto heb het heel leuk gecombineerd.

The ray ban sunglasses , Je ziet bijna al de celebritys ermee lopen, deze bril staat zo gaaf het heeft zo een beetje cool uitstralend. Vind ze leuk omdat ik ze altijd zag maar wist nooit de naam ervan, nu dus wel.
Deze waren mijn inspiratie , wat vinden jullie ervan
xxx vitas

1 opmerking:

  1. trendguide/itregina (girlscene)do mei 07, 07:18:00 a.m.

    heee, ik heb je site bekeken! echt leuk over fashion enzo. xx

    BeantwoordenVerwijderen

THANKS 4 THE COMMENT! I REALLY APPRECIATE YOU TAKE THE TIME TO READ MY POST! ENJOY YOUR DAY, LOVE!